Stucadoor Haarlem

Uw muren en plafonds professioneel laten doen door een stucadoor in Haarlem? BGI Afbouw & Stucadoors is een ervaren stucadoorsbedrijf uit Volendam en werkt in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor stucwerk, schilderwerk, pleisterwerk en isolatie. En altijd superieure kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Stucadoor Haarlem | welke soorten stucwerk zijn er?

Traditioneel stucwerk wordt voor het grootste deel met de hand gedaan. Onze ervaren stukadoors werken netjes en secuur en zijn handig met lastige plekjes als hoeken, plafonds en verzakte muren.

Machinaal stucwerk is ideaal voor grote oppervlakken. Door de effectieve werkwijze vallen de kosten lager uit dan bij traditioneel stucwerk.

Buitenstucwerk is bestand tegen weer en wind en geeft de buitenkant van uw huis een frisse en strakke look. Bovendien reinigt u dit soort stucwerk veel makkelijker dan baksteen.

Stucadoor Haarlem | snel en vakkundig

Nodig ons uit voor een inventarisatie en een gratis offerte. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Het werk zelf doen we vlot en professioneel. Onze stukadoors houden het resultaat scherp in de gaten en gaan vakkundig om met eventuele onvoorziene omstandigheden.

Afspraak maken?

Neem direct contact op met uw stucadoor in Amstelveen via 0299 – 351 824 of stuur een e-mail naar info@bgi.nl U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Of vraag een offerte aan.


Meer informatie:
Stucwerk prijzen, Stucadoor prijzen, Stucadoor Amsterdam, Buitengevel stucen, Spackspuitwerk, Spachtelputz aanbrengen, Sierpleister aanbrengen, Gevelrenovatie, Kelder waterdicht maken, Muurisolatie 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
* Is verplicht