Stucadoor Hilversum

Op zoek naar een goede stucadoor in Hilversum? BGI Afbouw & Stucadoors is een ervaren stucadoorsbedrijf uit Volendam en werkt in de omgeving van Amsterdam en Hilversum. U kunt bij ons terecht voor stucwerk, schilderwerk, pleisterwerk en isolatie. U bent verzekerd van superieure kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Stucadoor Hilversum | welke soorten stucwerk zijn er?

Traditioneel stucwerk wordt voor het grootste deel met de hand gedaan. Onze ervaren stukadoors werken netjes en secuur en zijn handig met lastige plekjes als hoeken, plafonds en verzakte muren.

Machinaal stucwerk is ideaal voor grote oppervlakken. Door de effectieve werkwijze vallen de kosten lager uit dan bij traditioneel stucwerk.

Buitenstucwerk is bestand tegen weer en wind en geeft de buitenkant van uw huis een frisse en strakke look. Bovendien reinigt u dit soort stucwerk veel makkelijker dan baksteen.

Stucadoor Hilversum | snel en vakkundig

Wij komen bij u langs voor een inventarisatie en een gratis offerte. Gaat u akkoord dan maken we samen een afspraak over het tijdstip van de werkzaamheden. Het werk zelf gaat vlot en professioneel. Onze stukadoors houden het resultaat scherp in de gaten en gaan vakkundig om met eventuele onvoorziene omstandigheden.

Afspraak maken?

Neem direct contact op via 0299 – 351 824 of stuur een e-mail naar info@bgi.nl U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.


Meer informatie:
Stucadoor Bussum, Stucadoor Amstelveen, Stucadoor Alkmaar, Stucadoor Purmerend, Stucadoor Haarlem, Stucwerk prijzen, Stucadoor prijzen, Stucadoor Amsterdam, Buitengevel stucen, Spackspuitwerk 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
* Is verplicht