ParticulierZakelijk

Naadloze Akoestische Plafondsystemen

Volume, frequentie en het aantal geluidsbronnen zijn van invloed op ons welzijn en concentratievermogen. De Sto naadloze akoestische plafondsystemen bieden multifunctionele concepten voor het optimaliseren van geluid en interieurontwerp. Deze plafondsystemen kunnen op grote plafonds en wanden tot 200m² of 20m lengte naadloos worden toegepast, voor een esthetisch interieurconcept zonder compromissen.

 

Overzicht van de systemen en producten:

StoSilent Panel

StoSilent Panel verbetert de geluidsakoestiek in verschillende soorten ruimten, zoals kantoorruimten, concertzalen, zwembaden etc. Geheel naadloos en zonder problemen in vlakafmetingen van 200m² te verwerken, in bijna elke kleur. Door de vormvastheid van de basisplaat (glasgranulaat) zijn de plafondvlakken strak en vlak.

 

StoSilent Top

StoSilent Top is een akoestisch plafondsysteem met een glad oppervlak dat goed aansluit op bijna alle gladde wandafwerkingen. Naast de zeer effectieve akoestische eigenschappen voldoet het systeem aan de hoogste ontwerp- en designeisen. De afwerklaag kan in de kleur wit of een verscheidenheid aan pasteltinten geleverd worden; de mogelijkheden voor een creatieve kleurkeuze zijn eindeloos. Alleen voor gecertificeerde verwerkers, zoals BGI Afbouw & Stucadoors Volendam.

 

StoSilent A-Tec Panel

StoSilent A-Tec Panel is een kwalitatief hoogstaand akoestisch plafondsysteem en valt in bouwstoffenklasse A2. Speciaal voor niet brandbare plafond- en wandsystemen. Dit systeem is naadloos toe te passen en is uitvoerbaar in meer dan 460 kleuren. Dit akoestische plafondsysteem heeft zeer veel mogelijkheden en is bijna in elk ontwerp toepasbaar.

 

StoSilent Top A-Tec Panel

Akoestisch plafondsysteem met bouwstoffenklasse A2 met een glad oppervlak.

 

StoSilent Cool

Sto klimaatplafond- en wandsysteem StoSilent Cool is uniek in zijn toepassing. In één ruimte zijn meerdere temperaturen te regelen en is naadloos in bijna elke vorm. Het StoSilent klimaatsysteem vraagt 50% minder energie dan een ander vergelijkbaar systeem! Toepasbaar in bijvoorbeeld concertzalen, theaters, musea, kantoren, appartementen etc.

 

StoSilent Cool Top

Het StoSilent Cool Top systeem biedt met een gladde afwerking het beste oppervlak en is hiermee een elegante kamerafwerking. BGI Afbouw & Stucadoors Volendam is een gecertificeerde verwerker.

 

StoSilent Modular

Met StoSilent Modular is er een loshangend akoestisch plafondsysteem beschikbaar, dat met name voor de kantooromgeving geschikt is. De akoestisch werkzame kern bestaat uit het beproefde StoSilent Panel . Daarbij hoort de akoestische afwerking StoSilent Superfein of de gladpleister StoSilent Top. Een speciale draagconstructie verbindt de panelen aan de rugzijde. Een decoratieve rand, van bijvoorbeeld glas, laat het loshangende plafond optisch lichter overkomen.
 

 

 

 Uitgevoerde relevante projecten


Bekijk de video!

Naadloze akoestische plafondsystemen BGI Afbouw & Stucadoors Volendam BV

 

Naadloze akoestische plafondsystemen BGI Afbouw & Stucadoors Volendam BV

 

Naadloze akoestische plafondsystemen BGI Afbouw & Stucadoors Volendam BV

 

Naadloze akoestische plafondsystemen BGI Afbouw & Stucadoors Volendam BV

 

Naadloze akoestische plafondsystemen BGI Afbouw & Stucadoors Volendam BV

  


* Is verplicht