ParticulierZakelijk

Kelderafdichting


Een kelder onder uw huis is een mooi bezit, maar wat als uw kelder een natte, vochtige ruimte vol schimmels is? Een koude, kille plek met een altijd aanwezige muffe geur die u naar boven jaagt? Uw lekke kelder zal vakkundig afgedicht moeten worden, maar hoe doet u dat?

 

Op basis van kennis en ervaring heeft BGI de pijnpunten van uw kelder snel in kaart gebracht. Met een waterdicht plan en de beschikking over een complete range producten van gespecialiseerde leveranciers maakt BGI de ruimte snel waterdicht en vochtvrij. De kelder kan weer worden ingezet als volwaardige en comfortabele extra ruimte en uw woning stijgt bovendien aanzienlijk in waarde. Een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt.

Kelderafdichting vrijstaande woning Heerhugowaard

Jullie hebben vakwerk afgeleverd. Onze kelder was altijd vochtig en koud en we hadden geregeld last van lekkend grondwater. Kortom: geen uitnodigende plek. Nu jullie de kelder hebben afgedicht, is onze woning met een extra kamer uitgebreid. Jullie waren overigens sneller klaar dan we hadden verwacht. Jullie personeel is vriendelijk en we hebben eigenlijk van het hele gebeuren weinig last gehad.

Familie Landzaat
Bekijk de video!

  


* Is verplicht