Actie Nieuwbouwwoningen Stucwerk + Sauswerk €18,50 p/m2 Vraag een offerte aan

Werkwijze

BGI heeft geen geheimen en laat graag zien hoe een procedure verloopt van eerste contact tot eindresultaat. Zo weet u op voorhand precies wat u van BGI kunt verwachten en hoe het te werk gaat.

 

Stap 1. Het eerste contact

U heeft iets te bouwen of verbouwen en zoekt een betrouwbaar Stukadoors-/Afbouwbedrijf met bewezen kwaliteit. Zodoende besluit u BGI te bellen om te informeren naar de mogelijkheden. Of u laat een vraag achter op het webformulier, omdat u morgen geen tijd heeft om te bellen.

 

Stap 2. Inventarisatie en offerte

Naar aanleiding van uw verzoek, komt BGI bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Aanvullend advies op basis van ervaring en deskundigheid waar u uw voordeel mee kunt doen krijgt u er gratis bij. BGI neemt de inventarisatie mee en zet deze direct om in een scherpe offerte.

 

Stap 3. Planning en voorbereiding

Ruim van te voren krijgt u de planning van BGI over het tijdstip waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook staat hierop aangegeven in welke staat de werkplaats dient te zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Zo kunt u uw ontruimings- of afplakwerkzaamheden tijdig afstemmen, mocht dat nodig zijn. Als u twijfelt over welke voorbereidingen u zelf moet treffen, dan neemt u van te voren gewoon nog even contact op met BGI.

 

Stap 4. Aan de slag

BGI staat voor de deur. Het werk gaat beginnen. Tijdens het werkproces laat BGI zien waar het goed in is. Werkzaamheden worden vlot, maar geconcentreerd en met vakmanschap uitgevoerd. BGI houdt het resultaat scherp in de gaten en springt in waar onvoorziene omstandigheden zich voordoen.

 

Stap 5. Controlemoment

Een tevreden klant is de beste reclame. BGI ruimt de boel daarom weer netjes op en na afloop nemen we de tijd voor een eindcontrole waarbij we samen met u de werkzaamheden nalopen. Als u reden ziet om ons te wijzen op onzorgvuldigheid of onvolledigheid, schroomt u zich niet! Minpuntjes zijn beneden onze stand, dus die lossen we graag op.